Inachis v novém domově


24. 12. 2021

Krásný sváteční den, s naší chlupatou partou bysme Vám rádi popřáli krásné a klidné Vánoční svátky, a do nového roku vše nejlepší a zdraví Vám i Vašim chlupáčkům. A posílám jak se u nás Žíža (Inaches) zabydlela a je se všemi velký kamarád.
Žíža a Babu (králík černý) - Babu Žížu přijala hned, jak jí viděla, je to takový náš milouš. Ale už jsem párkrát viděla, že i Barney (králík černobílý) náš ranař se nechal takhle olizovat od Žížalky.
Hrátky dvou čertů - Bleška (černá kočička s oběma očima) nenápadně pod dekou.
Kočičí siesta na pozorovatelně, za okno jsme jim pořídili kočičí televizi - krmítko pro ptáčky, ale zatím k nám nikdo nelitá a tak se musí zatím spokojit s pozorováním aut a lidi venku.
A tady nám schvalují smrček.

Přejeme všem chlupáčkům, aby byli zdraví a našli svůj milující domov.

předchozí  strana 1/2  další

p>22. 9. 2021

Dobrý den,
Inaches (nakonec ji říkáme Žíža podle Jana Žižky) se u nás pěkně zabydlela, s kočkou Bleškou už jsou velké kámošky (i přes prvotní syčení) už spolu spinkají a Bleška olizuje Žížu, když společně načerpají síly tak vyvádí psí kusy, Žíža je pěkný divočák a Bleška už má konečně kámošku, co rozumí těm kočičím srandám.
S králicí Babu byli kámošky hned, Babu je takové zlatíčko a hned jak Žížu potkala očichala si ji a přijala ji do zvířecí party. Žíža chodí k Babu na návštěvy do klícky a lemtá jí vodu z misky, protože králíčí voda je lepší než ta kočičí... a nebo že z cizího krev neteče?
Z naší velitelky domácnosti králice Barney, asi vycítila, že je pěkná ranařka a tak se před ní má na pozoru a nevyvádí v jejím dosahu nic, co by ji mohlo naštvat a vyprovokovat k štípozadku.
Posílám pár fotek.
S pozdravem a přáním co nejvíce šťastných konců pro zvířátka Markéta, Honza, Žíža, Bleška, Babu a Barney