Mort v novém domově


4. 12. 2019

Zdravíme z Počátek, Bond (u vás Mort), měl 1.12.2019 u nás teď první přineseniny, před rokem jsem si ho k vám dojela vybrat, bylo ošklivé počasí, namrznuto, padal sníh. A já měla ten den domluveno, že mi paní doveze rezavého kocourka, kterého jsme chtěly, nakonec že si pro něj mám dojet sama, chtěla jeho majitelka, pak že je ošklivě, tak to odložíme. My doma vše nakoupeno, připraveno a mě napadlo zavolat k vám a jet si vybrat kocourka. A jsem ráda, že jsem tak udělala, Bondík je strašný mazel, největší kámoš mé tříleté dcerky, získal si srdce celé naší rodiny i přes jeho ničitelské sklony jako jsou rozškrábané nové židle atd. Ještě jednou vám za něj moc děkujeme a jsme rádi, že je součástí naší rodiny i naše 11ti letá fenka Tosa Inu ho přijala za člena naší smečky a když musí zůstat doma sama, tak s Bondem jí není tak smutno.
Přejeme vám i všem zvířátkům krásné vánoční svátky, ať všichni mají nové milující domovy.

předchozí  strana 1/2  další

13. 06. 2019

Tak se po nějaké době opět ozýváme z Počátek. Bondík (Mort) se má báječně, teď nejraději užívá sluníčka na balkoně, kde se rad "pase" na kočičí trávě. Jinak na dva své pelíšky kašle a nejradši si hoví na gauči s nějakým plyšákem nebo v noci spí s dcerkou. Je to hrozný mazel, roste jak z vody.

předchozí  strana 2/2  další

27. 12. 2018

Zdravím z Počátek. Posílala jsem zprávu a nějaké fotky do messengeru na FB, Mort nakonec dostal jméno Bond, díky své akčnosti. Zabydlel se během pár dní výborně, přijala ho i naše desetiletá Tosinka Laura, i dědova jezevčice, kterou často hlídáme, řekla bych, že je Bond jak jejich šéf. Je to obrovsky mazlík, nejraději má hlazení na bříšku a pořád se chce mazlit, pokud zrovna nespí roztažený na gauči. Roste jak z vody, moc rád baští jak granulky, tak kapsičky a paštiky. Má spoustu hraček, ale nejraději počítá na počítadle. Do nového roku přejeme ostatním kočičkám a pejskům, aby našli také milující domovy jako náš Bondík (váš Mort). Zdravíme a šťastný nový rok.

8. 12. 2018

Zdravim. Monty (Mort) adoptovaný 1. 12. se zabydlel moc dobře, první den se schovával a šel pouze ke mně, další dny už suverénně šéfík domácnosti a kamarád se všemi. Je to strašný mazlík.

předchozí  strana 1/2  další