Kazetka v novém domově


15. 6. 2018

Zdravím Petro, chci Vám tímto poděkovat za to, že jste mi tenkrát Kazetku ukázala, dnes je z ní veliký mazlík, nejen ke mě, ale i k mé mladší kočičce Caroline, denně chodí ven a pravidelně mě vítá, když se vracím z práce, každý den mi hopsne do klína a chce hladit, mám z ní obrovskou radost, přitom původní majitel, s kterým jsem mluvil, říkal, že je divoká a nemá ráda dotek. Pravda je, že malinko ztloustla, ale nic hrozného. Děkuji ještě jednou a mějte se.

3. 4. 2018

Zdravím Petro, po čase zasílám nové zprávy. Kazetka si s mou Caroline ujasňovali do začátku minulého týdne vztahy tak, až chlupy lítaly, v pondělí či v úterý přišel zvrat a holky si začaly hrát, jednou jedna honí tu druhou, pak zas druhá tu první. Dokonce to datáhly tak daleko, že mne z vesela začaly obě ignorovat a dělají vše stejně, ještě že jsem jim nechal dvě misky, ale budu asi muset i koupit nový záchod, jsou jak dvojčata. Kazetka si už žádá přístup ven, ale protože teď čeká Caroline (je jí 6 měsíců) kastrace, tak musí vydržet, chci obě pustit najednou. Jinak Kazetka si už občas přijde pro pohlazení, což vždy cítím jako velkou věc. Spí se mnou v pokoji, občas si lehne i vedle mne, ale pro mne je nejdůležitější, že si sedly holky spolu a je radost je pozorovat při hraní, ale i při tom, jak Kazetka jako ta starší se snaží o malinkou Carolinu pečovat. Mějte se smějte se a ještě fotka, jak to těm mým holkám spolu sluší.

17. 3. 2018

Zdravím Vás Petro, tak jak jsem slíbil, podávám zprávu: Kazetka (nově Kasy von Kaplit) jí, pije, chodí na záchod, s mou Caroline si trochu včera ujasňovaly hranice, kam která může, ale dneska si hrály, k ránu přišla Kasy ke mě do postele a spaly jsme ve třech s Caroline. Kasy si ještě nepřijde pro pohlazení, tak k ní chodím sám, ale to přijde. Takže vše je na dobré cestě a já Vám děkuji za novou kamarádku.