Azalka v novém domově


20. 12. 2019

Dobrý den, Azalka právě ozdobila stromeček a přeje Vám všem Veselé Vánoce.
P. S. Trochu ji to zdobení zmohlo, tak spí pod stromkem a děsně chrápe.

předchozí  strana 1/2  další

1. 8. 2019

Dobrý den, Azalka posílá pozdrav z Plané nad Lužnicí. Horka nám nedělají moc dobře, tak spolu se svou souputnicí buldočicí Bublinou tráví čas chroptěním a spánkem ve stínu nebo koupelí v misce s vodou a podobně. Azalka se má výborně, oblíbila si už i naši osmnáctiměsíční dceru, která ji pořád chce muchlat a hrát si s ní. Další fota spokojené mopsí holčičky zašlu co nevidět. Přejeme hezké léto.

předchozí  strana 1/2  další

1. 10. 2018

Dobrý den,
vybrala jsem pár fotek, které jsem měla stažené z telefonu, ještě mám nějaké ve foťáku a další neupravené, zašlu vám je příště. Vůbec mi po tom roce nepřijde, že jsme si jí adoptovali, přijde mi, že je tu s námi odjakživa. V rodině si ji zamiloval každý, každá návštěva je z ní úplně "hotová", protože je miloučká, roztomilá a srandovní. Bereme ji i sebou na výlety, k babičce, tam občas i přespí, když jsou tam pejsci na hlídání, když jsme více jak jeden den pryč. Naše stará buldočice Arinka nám před měsícem už umřela, bylo jí úctyhodných dvanáct let, Azinka jí milovala, nehla se od ní, denodenně se k ní tulila a nedala na ní dopustit. Po jejím odchodu ani nebylo poznat, jestli truchlí, je taková "hloupoučká", ale to je na ní to roztomilé. Je pořád hodně aktivní, pořád lítá sem a tam, jinak umí prochrápat mnoho hodin v pelíšku. V tomhle děsném létě tedy naši psi trpěli, Azinka se neustále koupala na terase v miskách na vodu, takže pořád potopa. Špatně se jim dýchalo, takže jsem s nimi chodila ven přes léto málo, což je znát na jejich postavičkách, ale už to slušně doháníme, zapřáhnu Azinku s Bublinou ke kočárku a lítáme denně. S naší malou Anežkou si zatím moc neví rady, dceři je osm měsíců, hrozně se jí líbí, leze za ní a chtěla by se mazlit, Azinka před ní samozřejmě zdrhá :) Ani jeden den jsme nelitovali, že jsme si jí vzali, i když občas pozlobit umí, co se týče hygieny v domě, ale to už je dlouho, vše je dávno v pořádku.

předchozí  strana 1/4  další

9. 10. 2017

Dobrý den,
podávám první zprávu o Azalce po třech dnech v novém domově. Hned v sobotu, kdy jsme si jí odvezli, mi bylo jasné, že k nám dokonale zapadne. Hodinovou cestu domu prožila spánkem v přítelově bundě. Měla jsem malinko, ani ne obavu, ale napětí, jak přírůstek do psí smečky pojme naše pětiletá Bublina :) stará žárlivka, ale absolutně nekonfliktní a hravá buldočice. Taky jsem měla další obavu z toho, aby nebyla Azinka příliš vystrašená z nového prostředí, lidí, pejsků. Ale neskutečně mě překvapilo, jak je suverénní a v pohodě. Hned všechno prošmejdila, lítala jak blázen po domě, po zahradě, s psicema se očuchala a byla úplně v klidu. Jen hned ze začátku si daly najevo, kdo má jakou misku a kdo bude chodit na etapy na drbání a na mazlení, snažím se je tulit stejně, i když Azalka má tedy právo být víc hýčkaná. Přítel je z ní úplně na větvi, byl by s ní nejraději 24 hod denně, hrozně moc si spolu sedli. Naše 11 tiletá buldočice Arinka to vůbec neřeší, tváří se jak kakabus pořád stejně a stačí jí její vlastní klid a spánek. Horší to bude jen s návykem na záchod, pravidelně je venčím nebo vyhazuji na zahradu, ale Azinka moc zatím nechápe, že doma se nečurá, to jistě brzy zvládneme, přes noc je to v pořádku. Má svůj pelíšek, ale zatím pokaždé chrněla s námi v posteli :) Je to neskutečný mazlíček, všichni jsou z ní úplně naměkko, my ale nejvíc. Jen kdyby to šlo, vzala bych si i Bazalku bez váhání, mohlo mi to roztrhnout srdce, když jsme od vás odcházeli. Jistě se má u vás stále dobře a brzy také najde domov! Další zprávy podám co nejdříve, až se Azinka pořádně zabydlí atd., jinak je vše v pořádku.
P.S. Je tedy neskutečně žravá, myslím, že by bez váhání sežrala to, co ty dvě naše, které mají 22kg:)))
P.S2: Chrápe víc než naše stará Arinka plus můj přítel, což nechápu, kde se to v ní bere:))) Přeji mnoho dalších nových a šťastných majitelů a mazlíme na dálku Bazalku:)