Čipinka v novém domově


24. 12. 2019

Čičinka spolu s Lumpíkem a Mouratou posílají pozdrav s přáním hezkých Vánoc.

4. 1. 2018

Dobrý den Petro, s Čičinkou jsme byli v úterý na očkování, je v pořádku a je to lumpice. Do přepravky ani do tašky jí nedostaneme, tak jela s kšírkama a mě na klíně. V autě se jí líbilo, pořád se rozhlížela. V čekárně "brečel" malý jezevčík - měl nožičku v sádře, tak se asi bál, tak se k němu přidala, takže tam bylo "veselo", ale jinak v pohodě.

24. 10. 2017

Čicinka zdraví.

27. 7. 2017

Dobrý večer, tak zas musím napsat, co nového. Čičinka se naštěstí ze všeho stonání dostala, zas je z ní "zlobidlo" a mazel a dělá nám radost. Začala nosit myšičky, ale na zahradě jich stále máme dost - záhonky jsou podryté, takže bude mít stále co dělat. Jinak si mě pořád hlídá a chodí za mnou, kam se hnu. Teď zrovna spí tady u počítače, jen aby byla se mnou. Je to zlatíčko.

30. 6. 2017

Budeme spinkat spolu, jo? Jen se umyju a můžeme :-)

23. 4. 2017

Dnešní společné odpočívání. Je to poprvé, co máme doma Čičinku.

9. 4. 2017

Dobrý večer,
musím Vám zas podat "hlášení" o naší malé Čičince. Je to hrozný mazel a chodí hlavně za mnou jak pejsek. Když jdu do pokoje k počítači, tak hned letí taky, chvíli se tu mazlíme, motá se mi tu, pak si lehne a spí, ale sotva vstanu, tak je vzhůru a hned zas letí za mnou. To samé venku, dnes hodně "pomahala" na zahradě. Už je to "velká" kočka a i někdy zůstane přes noc i venku. Někdy se prostě ani na volání nehodlá vrátit. Hlavně když bylo teplo. Jinak je to zlatíčko. Už jsme odčervovali - pastou a to se jí teda moc nelíbilo. Snad příště to bude lepší.

15. 2. 2017

První poznávání zahrady

7. 2. 2017

Naše malá Čičinka chtěla na topení za Mouratou, ale ta stále na ní syčí, tak byla chvíli na židli a pak se raději natáhla na gauč :-)