Klementina v novém domově


2. 4. 2018

Zdravíme do Cibely! Dnes jsou to 3 roky, co jsme si na umisťovací vástavě ve Fotocafé adoptovali naší Klementinku. Má se moc dobře a je to obrovský mazel.

17. 9. 2016

Dobrý večer, máme od vás máme kočičku Klementinku, je strašně moc hodná a mazlivá :-) Posíláme její letošní foto v příloze 3 a 4. Ať se vám daří a opuštěných zvířátek máte co nejméně, Medkovi, Lodhéřov

17. 12. 2015

Krásné vánoční svátky a šťastný nový rok vám všem, co pomáháte zvířátkům přeje bývalá svěřenka Klementinka:-)

5. 6. 2015

Moc zdravím všechny, co se o mě starali a zachránili mě :-) Po 2 měsících jsem u nových páníčků jako doma a mám prima kočičí ségru Lucinku :-) Ráda sedím na okně a vyhřívám se, teď když je hezky :-) Mám neskutečnou chuť k jídlu a nikdy se nestane, že bych něco nedojedla :-) Mějte se moc hezky, vaše Klementinka

7. 5. 2015

15. 4. 2015

Dobrý den, Klementinka zdraví z nového domova po 14-ti dnech:-) Je přeléčená antibiotiky, díky tomu se zbavila rýmy a baští probiotika a Royal Canin granulky, které jí velice svědčí. S naší kočičkou už se skamarádily a baští spolu vždy ráno a večer kapsičku na okně viz. foto:-) Jsme moc rádi, že Klementinku máme, je moc hodná a mazlivá:-)

5. 4. 2015

Očička už jsou lepší, rýma ustupuje, je to moc hodná kočička, převážně spí, mazlí se a jí :-)

2. 4. 2015

Dobrý večer,
posílám dnešní fotky naší Klementinky. Očička léčíme a je to lepší :-) Je to moc hodná, vděčná, mazlivá a klidná kočička :-) Na oknech se jí u nás libí, ráda se dívá ven nebo si jen tak hoví :-) Ještě se ozveme později, abyste viděla, jaké dělá pokroky a jak se zkamarádila s našimi zvířátky :-)
Měj se moc hezky a hodně skvělých páníčků pro vaše svěřence přejí Medkovi, Lodhéřov