Vzpomínáme

Šerys se ztratila při požáru


kočka, cca 8 let (ev. číslo 2021/07/05), KASTROVANÁ

Kočičí máma se nastěhovala k lidem z Veselí nad Lužnicí. Oni ji nějaký čas krmili, ale když jim přivedla svá 4 koťata, začali řešit, co s takovým kočičím nadělením.

Šerys je zatím plachá a zpruzená kočičí máma. Přišla s mrňaty, vyčerpaná, se zánětem v očích a rýmou. To se nám již povedlo přeléčit. Dá hodně práce, aby alespoň trošku spolupracovala, ale snad se vše zlepší, až se přestane bát o svoje děti.

Více fotografií naleznete zde.

15. 6. 2022 - Bohužel ani po skoro 3 měsících se Šerys u pozůstatků domu neobjevila. Měla zde zajištěné krmení, ale po takové době se obáváme, že už se nevrátí :-(

20. 3. 2022 - Naši paní depozitářce, u které Šerys našla dočasný azyl, se bohužel z hodiny na hodinu obrátil život naruby - celý dům, který vlastními silami rekonstruovali, kompletně shořel. Při požáru se naštestí podařilo zvířátkům dostat ven, ale Šerys to asi natolik splašilo, že není k nalezení. Jediné co nás těší, že se nenašli pozůstatky jejího tělíčka (ostatní domácí zvířata zůstala u hořícího domu a podařilo se je zabezpečit).

11. 11. 2021 - Šerys byla vykastrována.

4. 7. 2021 - Dnes k nám přivezli kočičku se 4 koťaty, která se nastěhovala k lidem z Veselí nad Lužnicí. Oni ji nějaký čas krmili, ale když jim přivedla svá 4 koťata, začali řešit, co s takovým kočičím nadělením. Přišla s mrňaty, vyčerpaná, se zánětem v očích a rýmou.