Mášenka v novém domově


5. 5. 2017

Dobrý den,
Máša posílá pozdrav z Radouně. Je skvělá, ráda si hraje s míčkem, je radostná a je nám s ní moc dobře. Miluje dlouhé procházky a nekonečné drbání :-) Už začala i hlídat - minulý týden jsme jí slyšeli poprvé štěkat, když přišla návštěva. K cizím lidem a psům je pořád ostražitá, ale to je asi dobře :-).

15. 12. 2016

Zdravíme Cibelu. Máša si zvykla celkem rychle. První dny trávila v kuchyni pod stolem a moc nám nevěřila. Po týdnu už za námi chodila po celém bytě. Venku se nejdříve chovala nejistě, chodila krok za námi, každý zvuk a pohyb jí děsil. Dnes už běhá na volno v místech, kde je pro ní bezpečno, na zavolání přiběhne. Moc nemá ráda vodítko, ale na vodítku chodí perfektně. Je milá, trpělivá a mazlivá a čistotná. Má nás ráda pohromadě v jedné místnosti, pokud jsou děti v pokojíčku v patře a my v obýváku v přízemí, běhá tam a zpátky a kňučí a hledá si místo, kde by o všech měla přehled. Děti jí tento týden naučily povel "dej pac", tak je i učenlivá :-). Jsme moc rádi, že jí máme.
Foteček zatím moc nemáme, venku chodíme většinou večer a to je už tma a doma, když vezmu foťák, hned přiběhne a olizuje mě.