Dasty (dříve Zoran) v novém domově


26. 5. 2016

Dobrý den Petro, tak Vás po měsíci zdravíme a posíláme pár fotek Dastyho.
Je to pěkné číslo, ale náš miláček a je s ním spousta legrace. Jen pud sebezáchovy mu trochu chybí. Auta mu vůbec nepřekáží a běží ke každému psovi bez ohledu na jeho velikost a náladu:-)

Chodím s ním na volno, takže si lítá každý den po lese, občas si zaplave v rybníčku když honí kachny a také mi přinesl živého krtka , kterého vyhrabal:-) No prostě teriér se vším všudy. Když se rozdovádí, skáče a v rámci hry kouše, což se ho snažím velmi razantně odnaučit. Na mě si nedovolí, dceru kousnul jednou do ruky až tam měla modřinu, ale ta už si ho také umí srovnat. Ale můj přítel, ten to má těžké:-)Dasty je celý den zlatíčko, ale jakmile chlap vstoupí do dveří, začne ho provokovat a okusovat, aby se s ním pral:-) Tak už to máme jako takový rituál. Ale dělá pokroky a je moc chytrý a šikovný pes.

Tak se mějte hezky a my se zase někdy ozveme.

Iveta+Sisy+Pavel

předchozí  strana 1/2  další

19. 4. 2016

Dobrý den, cesta proběhla v pohodě a Dasty se začlenil do naší rodiny okamžitě. Od chvíle,co jsme přijeli a všechno prozkoumal, chová se jakoby tu žil odjakživa:-) Od začátku ho beru ven bez vodítka a nechávám ho v klidu volně běhat po lese, takže je nadšený a když ho zavolám, okamžitě přiběhne. Když musíme jít někdy přes silnici, stačí když ho zavolám k noze a jde mi u nohy, dokud mu neřeknu volno.

Doma je v klidu, přes den, když pracuji u počítače, tak klidně spí nebo si hraje s hračkami co dostal. V noci spí, ale je evidentně naučený do postele, takže se rovnou hrne k Sisi když jde spát, což jí nevadí, ale já na tom budu muset ještě zapracovat a odnaučit ho to. S mým bývalým psem se mi to také povedlo a to mu bylo pět let, když jsem se rozhodla to změnit.
Tak snad se mi to povede i s Dastym:-)

Je to úžasný a spokojený pes a jsme rádi, že ho máme. Dcera je nadšená a pro mě je to přesně pes, kterého jsem potřebovala. Jelikož má dobrou povahu a rychle se učí, myslím, že z něj bude pohodář, se kterým se dá jít i jet kamkoliv.

Tak se mějte hezky, posílám pár fotek z Dastyho nového domova:-) a až si vzpomenu a vezmu sebou foťák na procházku, pošlu ještě fotky z venku.

Pohladte za nás Megi , je moc milá a držíme palce, abyste jí také našli co nejdříve nový domov, jako Dastymu.

Díky za něj.

Iveta , Sisi a Pavel

předchozí  strana 1/3  další