Marion v novém domově


2. 8. 2015

Dobrý den,
ráda bych vám opět napsala pár informací o naší holčičce Marion. Říkáme jí Mařenka, krásně na to slyší, ale slyší i na Marion nebo Máří a Máňo. =) Je to moc šikovná holčička, roste jako z vody (pěkně se natáhla do délky i do výšky). Je to takový malý divoch, pěkně tady prohání ostatí psi (a vůbec jí nevadí, že jsou mnohem větší než ona) a také prasátka. =) Začala chodit na procházky na kšírkách a jde jí to velmi dobře, krásně ťapká na vodítku. Včera absolvovala svoje první rožnění prasete. Bylo tu celkem dost lidí a nějaké děti. Vůbec se nebojí, ke každému se hned má a děti ty miluje. =)
Na konec přikládám pár fotek, jak vyrostla. Na předposlední fotce je Marion, jak se schovává k velké tetě Viky, když musí být chvliku sama doma. A poslední fotka by asi měla nést název Mařenka po pařbě. =) Jelikož celý den a ještě dlouho do noci lítala jak torpédo po zahradě a proháněla děti, psi i dospělé, tak jí to nakonec zmohlo. Přeji hezký den, s pozdravem Anna Nedorostová

předchozí  strana 1/2  další

8. 7. 2015

Dobrý den,
posílám fotky Marion v novém domově. =) Bráškové z Cibely Burák (dříve Alvin) a Artík (dříve Tramy) a velká teta Viky novou holčičku hezky přivítali. Dnes už si s Artíkem spolu hrají. Malá Marion roste jako z vody a je hrozně upovídáná. Holčička je to šikovná, hraje si na zahradě s klukama nebo občas prožene malá selátka. Pomalu se z ní stává paní domu. Semtam odnese nějakou botu a taky čte noviny. Je to náš malý miláček. =)
S pozdravem a velkými díky rodina Nedorostova

předchozí  strana 1/2  další