Balabánek našel domov


menší kříženec, pes, 7 let (narozen 2013), KASTROVANÝ, č. mikročipu 941000024685604

Balabán se k nám dostal spolu s 5 dalšími pejsky od majitelky, která již není schopná ze zdravotních důvodů se o pejsky starat.

Balíček je úžasná, miloučká, něžná psí dušička. Je chytrý, učenlivý, trochu paličatý, vše živé milující. Zatím je pro něj vše nové, ale až se rozkouká, bude to skvělý společník. Zatím má rád teplý pelíšek a rád se chová. Na vodítku se učí, je čistotný a nekonfliktní. Již byl v adopci, ale špatně snáší samotu a štěká (proto byl vrácen). Hledáme pro něj trpělivého páníčka, ideálně se psím kamarádem a tolerantními sousedy (ideálně z domečku). Balíček je ještě temperamentní pejsek a není vhodný pro úplné seniory.

Více fotografií naleznete zde.

28. 4. 2020 - Balabán odjel do rodiny s malou holčičkou a čivaví slečnou do obce Ratibořské hory.

18. 4. 2020 - Balíček se nám dnes vrátil z adopce. Špatně snáší samotu a štěká. Hledáme pro něj trpělivého páníčka, ideálně se psím kamarádem a tolerantními sousedy (ideálně z domečku). Balíček je ještě temperamentní pejsek a není vhodný pro úplné seniory.

7. 4. 2020 - Balabánek dnes odjel k moc milé slečně do Českých Budějovic. Snad bude vzorný a bude si vážit takového domova.

23. 3. 2020 - Balabán byl vykastrovaný.

16. 3. 2020 - Dnes jsme přijali 6 pejsků od majitelky, která již není schopná ze zdravotních důvodů se o pejsky starat. Pejsci přišli značně zanedbaní - zadredovaní, zablešení, přerostlé zakroucené drápy, svrab v uších aj.