Marcelka našla domov


kočka, 5 let, KASTROVANÁ

Marcelka je hodná kočička, která byla asi zvyklá protloukat se životem sama. Přišla k nám po srážce s autem, navíc s obrovskou rýmou. Nyní je již v pořádku.

Je velmi mazlivá a moc milá, ale zároveň to není vtěrka. Pokud na ni člověk nemá čas, trpělivě počká, až o mít bude a pak se ráda pochová. Je čistotná, s ostatními kočkami vychází dobře a žádný problém nevidí ani v uječených dětech nebo v přítomnosti pejska :-) Prostě paní pohodářka.

Více fotografií naleznete zde.

27. 8. 2016 - Marcelka odešla bydlet do bytu v Jindřichově Hradci, kde bude dělat společnici starší paní, která přišla o svou milovanou kočičku.

20. 6. 2016 - Marcelka je již v pořádku :-)

17. 5. 2016 - Marcelka byla naočkována. Bohužel její organismus očkování nesnáší dobře a Marcelka úplně zkolabovala, bylo nutné ji okamžitě hospitalizovat na veterině, kde si pobila skoro týden na kapačkách. Nyní je již opět v naší péči a snažíme se ji rozkrmovat kašovitou stravou pomocí stříkačky. Sama jíst odmítá. Naštěstí je to vzorný marod a veškerou péči snáší trpělivě a klidně.

28. 4. 2016 - Marcelka byla vykastrována.

11. 4. 2016 - Marcelky stav se den ode dne zlepšuje a včera jsme byli na kontrole na veterině a antibiotika už další brát nemusí, pouze kapeme do nosu a očiček. Již je schopná jíst sama a baští s chutí.

6. 4. 2016 - Kočičku jsme přijali do péče. Bere antibiotika na silnou rýmu, kapeme do nosu i očiček. Kočička ještě nepapá sama, proto je nutné ji krmit, ale je vidět, že chuť k jídlu ji nechybí (jakmile uvidí stříkačku s baštou, začne se olizovat). Po srážce ji asi popraskali nějaké cévky, takže jí teče z nosíku krev s rýmou, ale stav se neustále lepší.

3. 4. 2016 - Kočička byla nalezena nálezci u silnice sražená autem a dopravena na veterinární kliniku Piketa v Jindřichově Hradci.