Uskutečněné akce

26. 8. 2017 - Země živitelka


Letos nám bohužel výstaviště nenašlo volnou plochu pro náš stánek a pro naše svěřence, ale podařilo se nám domluvit se s Tescem a to nám nabídlo volnou plochu hned u zadního vchodu na výstaviště. A tak jsme opět na letošní Země živitelce nechyběli.

S námi na místo přijel pejsek Žeryk. Ten je bohužel s námi skoro jako takový stálý inventář. Proto už ho tolik lidí na jednom místě nemůže rozházet a chová se naprosto sebevědomě. Ale všichni doufáme, že i jemu to jednou vyjde a najde tu pravou rodinu, kde bude šťastný a kde prožije ještě řadu let.

Dalšími našimi svěřenci, které jsme na místě nabízeli k adopci, byly 3 kocourci. Mouratý roční Dufas a kotěcí bráškové Jack a Jim. Rezavý Jack nakonec upoutal mladý pár, který již o pořízení kočičího kamaráda uvažoval a tak odfrčel bydlet do bytu do Kaplice.

Chtěli bychom moc poděkovat obchodnímu domu Tesco za bezplatné poskytnutí plochy a možnost nabízet pejsky a kočičky přímo na místě. Dále pak všem, co nám přispěli nebo se u stánku zastavili.

Těšíme se na další českobudějovické akce - mezinárodní výstava psů (7.10.2017) a Podzimní slavnosti (14.-15.10.2017). Snad tentokráte již zase v centru dění přímo na výstavišti :-)