Mimoň našel domov


kocourek, nar. cca začátek 10/2020 (ev. číslo 2021/02/16), KASTROVANÝ

3 koťata a jejich kočičí mámu jsme přijali od lidí z Děčína, kterým umřela maminka v Buku u Jindřichova Hradce a kočka s koťaty po ní zůstala na baráku, kde nikdo nyní trvale již není.

Na záchod chodí předpisově, baští vše, co se mu naservíruje. Bráškové Mim a Mimoň byli hodně divocí, když k nám přišli, kocourek Mim už si zvykl, ale Mimoň na sebe zatím nedá dobrovolně sáhnout vůbec. Učí se přes hraní a jídlo. Udělal veliký pokrok, ale lidem stále nevěří. 

Více fotografií naleznete zde.

20. 4. 2021 - Kocourci Mim a Mimoň odjeli společně do nového domova do Horní Cerekve. Doplní kočičí bandu, kterou nedávno opustili 2 skoro 18 leté kočičky. Budou mít přístup dovnitř i ven, jak jim bude libo.

14. 4. 2021 - Mimoň byl vykastrován. Testy FIV/FeLV negativní.

6. 4. 2021 - Koťata si hezky hrají i v přítomnosti lidí, už se neschovávají a dají se dokonce i krmit z ruky, ale bohužel jsou stále ještě nekontaktní. Mimoň na sebe zatím nedá dobrovolně sáhnout vůbec.  Učí se přes hraní a jídlo. Udělali veliký pokrok, ale ještě to není ono. 

26. 2. 2021 - Dnes jsme 3 koťata a jejich kočičí mámu od lidí z Děčína, kterým umřela maminka v Buku u Jindřichova Hradce a kočka s koťaty po ní zůstala na baráku, kde nikdo nyní trvale již není. Koťata jsou nekontaktní, zatím škrábou a koušou.