Darek našel domov


kocourek, narozen v 2. polovině července (ev. číslo 2020/09/09)

Budoucí kastrace podmínkou adopce.

Koťátko bylo nalezeno 5. 9. 2020 v Jindřichově Hradci.

Darek byl nalezen ve špatném stavu, usoplený, dezorientovaný a v podstatě neviděl. Nyní je schopen se docela bez problémů pohybovat i v neznámém prostředí, evidentně rozlišuje alespoň obrysy předmětu a světlo a tmu. 100% zrak ale nemá a nevíme, jestli mít bude. Jinak je to ale veselé, hravé kotě, které se raduje ze života. Je to také veliký mazel.

Více fotografií naleznete zde.

15. 10. 2020 - Darek našel nový domov b rodině v Jindřichově Hradci, která má od nás již adoptovaného kocourka Karla.

21. 9. 2020 - Dnes byl Darek na kontrole na veterině. Měli tam z něj všichni radost. Je schopen se docela bez problémů pohybovat i v neznámém prostředí, evidentně rozlišuje alespoň obrysy předmětu a světlo a tmu. 100% zrak ale nemá a nevíme, jestli mít bude. Jinak je to ale veselé, hravé kotě, které se raduje ze života. Je to také veliký mazel.

8. 9. 2020 - Koťátko jsme přijali k nám.

5. 9. 2020 - Koťátko bylo nalezeno v Jindřichově Hradci. Nálezci jej dovezli na veterinární kliniku, jelikož bylo dezorientované, usoplené, teklo mu z očiček. Kocourek dostal kapačku, ATB a také léky na otok, jelikož bylo podezření, že utrpělo náraz do hlavy, jelikož nevidí. Zornice sice reaguji, ale kotě absolutně nevnímá co má před očima a i při chůzi je velice nejisté a opatrně našlapuje. Na zvukové podněty reaguje.