Aranka našla domov


kočka, 1 rok, KASTROVANÁ

Aranka je kočička zvyklá v bytě, čistotná, jelikož je ale mladá, je aktivní a tak by se určitě ráda proběhla i venku. Je mazlivá, hodná a společenská kočička, jen nemá ráda chování a umí dát najevo, když zrovna nemá náladu. Má ráda děti :-)

Více fotografií naleznete zde.

3. 6. 2017 - Aranka odjela bydlet  do Světců ke 2 kocourkům také od nás. Bude si běhat venku a když bude mít chuť, může si chodit i domů. 

23. 5. 2017 - Aranka doplatila na nerozvážnost lidí a je zpět u nás. Mladý pán si ji sice pořídil domů, ale víceméně spíše pro svého tatínka, který ale o kočičku nestojí a syn nebývá přes týden doma z důvodu studií.

19. 5. 2017 - Aranka odjela bydlet do bytu do Deštné.

5. 5. 2017 - Dnes jsme přijali do péče kastrovanou kočičku, kterou její majitelka dala na hlídání ke starší paní, protože se stěhovala a nemohla se o ni už starat, ale o kočičku se přestala zajímat a paní, která ji hlídala má více kočiček a sousedi ji dělají problémy a tak majitelku kontaktovala, ať si kočičku vyzvedne nebo že ji předá do péče k nám, ta s umístěním k nám souhlasila a tak kočička hledá nový domov.