Tetička našla domov


kočka, 11 let, KASTROVANÁ, (ev. číslo 2018/04/02)

Tetička je hodná přátelská kočička, na ostatní kočičky je zvyklá, ale byla v kočičí tlupě trochu šikanována, takže by byla vhodnější k méně dominantní kočičkám, protože se neumí moc prosadit, ale jinak jí přítomnost kočiček nevadí. Je zvyklá žít v bytě, čistotná. Problém jí nedělají ani pejsci a malé děti. Prostě pohodová klidná babča :-)

Více fotografií naleznete zde.

1. 9. 2018 - Tetička odjela bydlet do domku v Suchdole nad Lužnicí, kde bude mít za kamaráda malého pejska.

28. 4. 2018 - Tetička se nám vrací do péče z nepochopitelných důvodu, posuďte sami: Včera jsme našli na internetu informaci, že se kočička ztratila, ačkoli nám to majitelé jsou povinni dle smlouvy oznámit, neučinili tak. Ihned jsme je tedy kontaktovali a bylo nám řečeno, že již mají kočičku zpět, což i souhlasilo s informací na internetu, kde jistá paní psala, že ji našla a že se pokouší majitele kontaktovat. Jaké bylo ale naše překvapení, když nám za cca hodinu volali z českobudějovického kočičího útulku, že tam dcera majitelky Tetičku donesla s tím, že už jí nechtějí. S útulkem jsme se samozřejmě domluvili, že kočičku převezmeme zpět my, což také je povinností majitelů ji navrátit zpět nám a ne ji předávat 3 straně (takže již 2 porušení smlouvy). a vysvětlení majitelů? Kočička byla plná klíšťat a oni se bojí o jiné 2 kočičky v domácnosti. Navíc, že jim prý chodí pořád na balkón a že ho nemůžou zabezpečit a větrat prý přece musí. Je nám z toho opravdu smutno, jak lidé ke zvířatům přistupují :-(

17. 8. 2017 - Tetička odjela do bytu do Českých Budějovic k naší bývalé svěřenkyni kočičce Dolce.

30. 4. 2017 - Dnes jsme přijali do péče 5 kočiček po zemřelé majitelce z Českých Budějovic. Kočičky jsou zvyklé žít v bytě.