Bloom se vrátil domů


kocourek, narozen 20.5.2016

Budoucí kastrace podmínkou adopce.

Kocourek se k nám dostává již podruhé, nyní jako nalezenec. 5 dní se zdržoval u domku v Deštné, lidé si ho ale nechat nechtěli a tak nás kontaktovali a kocourka předali do péče. Sice se nám vzhledově zdál zvláštní, nicméně jsme v něm "našeho" Blooma nepoznali a tak jsme pouze zveřejnili info, že hledáme majitele. 

Kocourek je hodný, čistotný, zvyklý evidentně doma, má rád jízdu autem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bloom se narodil kočičce, která se usídlila v jedné firmě v Albeři. 4 týdny je odchovávala tam, ale pak již nebylo možné z provozních důvodů, aby tam kočičí rodinka pobývala, proto ji přesunuli k nám. 

Více fotografií naleznete zde.

25. 3. 2017 - Majitelka se ozvala a kocourka si převzala.

23. 3. 2017 - Již 5 dní se u nálezců zdržuje kocourek, který je evidentně zvyklý doma a na jízdu autem. Sice se nám vzhledově zdál zvláštní, nicméně jsme v něm "našeho" Blooma nepoznali a tak jsme pouze zveřejnili info, že hledáme majitele. 

15. 7. 2016 - Bloom odjel s novou rodinou do Deštné.

21. 6. 2016 - Do péče jsme přijali kočičí rodinku z Albeře. Koťátka se narodila kočičce, která se usídlila v jedné firmě v Albeři. 4 týdny je odchovávala tam, ale pak již nebylo možné z provozních důvodů, aby tam kočičí rodinka pobývala, proto ji přesunuli k nám.