Čertík našel domov


kříženec, pes, 5 let, KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020011350431

Čertík je mladý aktivní pejsek, který zvládne delší procházky, ale doma si rád pohoví na gauči, takže rozhodně není jen na ven na zahradu. K lidem je přítulný, dobře vychází jak s dospělými, tak i malými dětmi. Fenky miluje, na psí kluky štěká, ale když přijde na očuchání, je i s nimi kamarád. Může tedy do rodiny jak k fence, tak k nekonfliktnímu klukovi. Dobře chodí na vodítku, i když má tendence tahat, ale pokud si psovod trvá na svém , nechá se usměrnit :-) V bytě je čistotný, proto může žít i uvnitř, což mu vyhovuje, ale pejsek do paneláku to není. Má tendence štěkat, když něco slyší nebo když á radost, že se jde ven. Bez problémů může chodit i na volno, přivolání má dobré (musí ale v pánovi cítit autoritu, pokud ne, dokáže si dělat co chce). Hledá tedy aktivní milující majitele, v kterých bude mít své vůdce a pak bude skvělým parťák do pohody i nepohody. :-) 

Více fotografií naleznete zde.

6. 5. 2017 - Po 10ti měsících od posledního vrácení k nám do péče, našel nový domov Čertík. Odjel ke skvělé paní, která má již od nás fenečku Dorinku a bude společně s ní bydlet v domě se zahradou v Lišově.

30. 4. 2017 - Stále se nám nedaří najít vhodný domov pro Jerryho. Je to skvělý psí kluk, u nás naprosto čistotný (bydlí uvnitř domu), nekonfliktní (bydlí s fenkou i pejskem), na procházkách může chodit i na volno a to nejen s námi, ale i s venčiteli, nechá se vyčesat, ostříhat a v podstatě jakkoli se sebou manipulovat, takže netušíme, proč právě on ještě nemá své doma :-(

19. 7. 2016 - Čertík (Jerry) se nám po 7 měsících vrací zpět do péče. Důvod si můžete přečíst přímo zde od původní majitelky. 

"Dobrý den, po velkém opravdu velkém rozmýšlení a zvažování jsme se museli rozhodnout, že Jerryho (Čertíka) vrátíme zpět k vám. Snažili jsme se, jak jsme mohli, ale opravdu už to nejde. Chtěli jsme ho nechat i ostříhat bohužel absolutně nenechal na sebe sáhnout. Hlavní důvod je, ale ten, že nám utíká - respektive manželovi ne jen MĚ. Stačí jen otevřít dveře, že vyjdeme ven a pes je fuč a největší problém je ten, že mě vůbec neposlechne. Pak musí manžel jezdit z práce a chytat ho, protože jeho poslechne hned. A takhle to bohužel nejde. Opravdu ze srdce je nám to upřímně líto, ale jinak to asi nepůjde."

19. 2. 2016 - Čertík odjel bydlet k mladé rodině do domku v Počátkách k 15 leté malinké fenečce.

21. 1. 2016 - Čertík byl načipován (č. mikročipu 981020011350431)

7. 1. 2016 - Čert byl naočkován.

29. 12. 2015 - Čertík byl dnes vykastrován.

27. 12. 2015 - Dnes jsme do péče přijali tříletého křížence, o kterého se již původní majitelka nezvládala starat.