Punk našel domov


kocourek, narozen cca listopad 2020, (ev. číslo 2021/05/03), KASTROVANÝ

3 kočičky jsme přijali z Nové Pece, kde je kočičí kolonie a bohužel nikoho nezajímá a kočičky se množí dál a dál.

Punk byl při příjmu velice plachý, ale za těch pár měsíců, co je u nás už jsme se skamarádili natolik, že už se nechá hladit po celém těle, opatrně zvednout ze země, ale při tom se ještě bojí. Dokonce už mu můžeme dát i pusu na hlavičku :-) Moc mu pomáhá přítomnost vyrovnaných mazlivých koček. S kočičkami vychází velice dobře, je čistotný. 

Více fotografií naleznete zde.

6. 1. 2022 - Punk odjel bydlet do baráčku do Jarošova nad Nežárkou k 2 kočičkám do rodiny, která již má zkušenosti s plachou kočičkou z útulku. 

9. 9. 2021 - Po měsíci už je Punk zase o kus více důvěřivější. Už se nechá i opatrně zvednout ze země, ale při tom se ještě bojí. Hladit se už nechá i když nás vidí a dokonce už mu můžeme dát i pusu na hlavičku :-) Moc mu pomáhá přítomnost vyrovnaných mazlivých koček.

8. 8. 2021 - Punk už se nechá pohladit, ale nesmí se na nás u toho koukat :-) Když nás vidí, uteče z dosahu ruky. Když je k nám zády, tak ho hladíme a zadeček už při doteku pomalu vystrčí a je vidět, že až překoná strach, bude si mazlení užívat.

27. 5. 2021 - Punk byl vykastrován a otestován na FIV / FeLV - negativní.

16. 5. 2021 - Dnes jsme přijali 3 kočičky z Nové Pece. Punk je plný klíšťat a má nemocné oko. Kocourek je plachý, syčí, seká a o kontakt nestojí. S ostatními kočičkami vychází zřejmě dobře, protože se narodil v kolonii koček.