Goldie našla domov


kočička, narozena 8 / 2020, KASTROVANÁ, (ev. číslo 2021/06/14, původní 2020/11/06), č. mikročipu 900163000118876

Kočička k nám přišla jako nalezenec z Roseče, byla půl roku v adopci a pak se nám vrátila zpět.

Goldie je mazlivá kočička, je mladá a plná energie. Určitě by byla ráda za kočičího parťáka, se kterým by se vyblbla. S dalšími kočičkami vychází moc dobře. U původních majitelů neměla vyžití (byla jedináček) a tak občas přehršel nahromaděné energie vyplul ba povrch jako údajná agrese. Nicméně u nás s ní nemáme nejmenší problém, sama naši společnost aktivně vyhledává, nechá se hladit, pusinkovat, drbat po celém těle, zvedat do náručí, prostě pohodová kočička. Je naprosto čistotná (v původní rodině prý byly problémy i v tomto směru, ale u nás na záchůdek chodí naprosto předpisově, zřejmě celkově nebyla dříve spokojena a dávala to najevo všelijak).

Více fotografií naleznete zde a zde.

15. 1. 2022 - Goldie odjela bydlet do bytu do Dačic, kde bude zatím kočičí jedináček a časem možná ...

12. 10. 2021 - Goldie byla na kontrole a očičko se hezky hojí. Ještě budeme chvíli kapat a mazat a bude v pořádku.

6. 10. 2021 - Goldie má poraněné oko. Poranění je drobné, mohla ho způsobit jiná kočička (ať již úmyslně nebo i neúmyslně), kapeme a pro jistotu dostala i ATB na týden.

31. 8. 2021 - Goldie se z důvodu ukončení jednoho depozita přestěhovala do jiného mezi více kočiček a je vidět, že jí kočičí společnost dělá moc dobře.

14. 7. 2021 - Goldie žije tři týdny po návratu z adopce v bytových podmínkách s kocourkem Kamíkem a je šťastná, spokojená a umazlená. Hrají si spolu, lítají, vedle sebe odpočívají a rádi se dívají ven ze zabezpečeného otevřeného okna. Je také velmi společenská, svého člověka všude provází, skočí si na klín pro pohlazení, je zvědavá, ale přiměřeně, a neskutečně milá.

24. 6. 2021 - Dnes ráno byla již Goldie mnohem lepší! Už ji poznáváme, už se mazlí jako dřív! Možná příčina čůrání mimo záchod byla v druhu kočkolitu. Dostala na výběr 2 druhy a zatím OK.

22. 6. 2021 - Dnes se nám vrátila Goldie. Důvodem bylo čůrání mimo záchod, shazování věcí a negaticní chování vůči dětem, které přišli na návštěvu a jelikož majitelé plánují rodinu, nedokáží si prý s Goldie společnou budoucnost představit. Kočička je totálně ve stresu, vrčí, syčí. Když jí majitelka chtěla pohladit, syčela na ní, málem sekla. Necháme ji uklidnit a uvidíme.

21. 12. 2020 - Goldie odjela bydlet k mladému páru do bytu v Jindřichově Hradci. 

16. 11. 2020 - Dnes jsme přijali koťátko, které žilo s mámou a dvěma souzrozenci v Roseči u nálezců na seně. Pak se celá čtveřice zmizela a vrátila se jen Goldie. Proto jsme ji hned po odchycení radši přijali k nám, aby se opět nezatoulala.