Lucinka našla domov


kočka, 4 roky (nar. 6/2016), KASTROVANÁ (ev. číslo 2020/06/07)

Lucinku jsme přijali i s cca 5 týdenním kotětem 30. 6. 2020 z Kamenice nad Lipou. Dle paní, co kočičku v místě jejího výskytu krmila dlouhodobě, není koťátko této kočky. Ta ale měla svoje 2 koťata a toto jí někdo přidal a ona se ho ujala. Větší vlastní koťata již na místě nejsou (1 se paní podařilo udat do nového domova a 1 zmizelo).

Lucinka působí jako starší kočička, ale dle lidí co ji léta krmili, jsou jí 4 roky, ale přeci jen život venku na ní zanechal stopy. Když si zvykne na nové lidi, ráda se nechá pomazlit a společnost si užívá. Není ale nijak vlezlá. I u veterináře zvládá veškerá ošetření v klidu. Nemusela zprvu pejsky, ale nyní si již na ně zvykla a toleruje jejich přítomnost. Je čistotná a v jídle není vybíravá. Ostatní kočičky má ráda.

Více fotografií naleznete zde.

 

 
16. 10. 2020 - Lucinka odjela bydlet do Slavětína k naší bývalé svěřenkyni Tunridě a psímu kamarádovi.
 
24. 8. 2020 - Lucinka byla vykastrována.

 

 
7. 7. 2020 - Lucinku jsme přijímali s rýmou, ta se jí ani při pobytu v teple nelepší a tak byla dnes u veterináře a dostala ATB + antibiotické kapky do očí. Zároveň jsme jí nechali udělat sono, aby náhodou nebyla opět březí. Naštěstí na nás žádné překvápko nechystá a tak jí můžeme v klidu nechat pečovat o malého Kájíka (kotě, které se přijímalo společně s ní).

30. 6. 2020 jsme přijali kotě a dospělou kočku z Kamenice nad Lipou. Dle paní, co kočičku v místě jejího výskytu krmila dlouhodobě, není koťátko této kočky. Ta ale měla svoje 2 koťata a toto jí někdo přidal a ona se ho ujala. Větší vlastní koťata již na místě nejsou (1 se paní podařilo udat do nového domova a 1 zmizelo).