Madam našla domov

kočička, 3 roky (nar. 2017), (ev. číslo 2018/11/08), KASTROVANÁ

Madam je máma Bostonky a Denvera, bohužel je z této trojice nejvíce plachá a její ochočování jde pomalu, ale pokroky již jsou. Nejprve před námi ani nevylézala z úkrytu, nyní již chápe, že před lidmi nemusí hned zalézat do skrýše a dokáže si i v naší přítomnosti hrát s ostatními kočkami. Když se zapomene, tak se nechá od dočasné tety i pohladit (ale ještě to bude chtít čas, než z ní bude kontaktní kočička, nicméně její velká nedůvěra je snad nalomena). Je čistotná a zvyklá na ostatní kočičky i pejsky.

Více fotografií naleznete zde.

25. 7. 2020 - Madam odjela po 1 roce a 8 měsících do nového domova do obce Vlkovice, kde bude mít za společnici další plachou kočičku a 2 pejsky. Novým majitelům moc děkujeme, že dali šanci plašance, protože jejich umisťování je vždy problém.

16. 2. 2019 - Madam již je schopná v naší přítomnosti nezalézat do skrýší a to je u ní veliký pokrok. Ale ještě je před námi dlouhá cesta na jejímž konci jak doufáme bude to, že si přijde i pro pohlazení :-)

11. 1. 2019 - Madam byla vykastrována.

19. 11. 2018 - Dnes se konečně podařilo odchytit i mámu Bostonky a Denvera. Je hodně plachá. Kočičky se přistěhovali k domu v Blažejově lidem, kteří již kocourka mají a ten o nové spolubydlící nestojí