Mojmír našel domov


kocour, starší, KASTROVANÝ (ev. číslo 2018/02/03)

Mojmír je milý a hodný kocourek. Je to starší kocourek, který přišel velmi vyhublý, ale již se nám zakulacuje (váží přes 4 kg), nicméně pořád rád baští. Je to milý dědouš a jistě nám všem ještě ukáže :-) Dobře vychází i s další kočičkou a je doma čistotný.

Více fotografií naleznete zde.

7. 9. 2018 - Mojmír se konečně dočkal a odjel společně se starším manželským párem do domečku v Otíně ke 2 dalším kocourkům.

22. 5. 2018 - Mojmír se nám krásně zakulacuje, již má přes 4 kg, rád si hraje a celkově působí spokojeně. Teď již jen ten nový domov.

5. 4. 2018 - Mojmír byl vykastrován.

9. 3. 2018 - Mojmír má v šíleném stavu i chrup, jeden špičák mu vypadl sám od sebe, jak už byl zkažený. Bohužel stále není v kondici na narkózu, tak musí ještě revize chrupu počkat. Již je bezantibiotik.

13. 2. 2018 - Večer si kocourka přebíráme do péče do našeho hradeckého depozita. 2x denně dostává tablety na zastavení průjmu a také 2x denně ATB a baští speciální granulky na citlivé trávění. Již se s námi mazlí a je vidět, že se mu udělalo lépe. Chuť k jídlu má, což je super.

12. 2. 2018 - Kocourka jsme hned ráno vzali na veterinární kliniku Piketa, kde provedli vyšetření na parvoviry (panleukopenie - negativní). Rovněž mu byl vyšetřen trus, nález byl bez parazitů. Dostal výživu do žíly a ATB a zůstavá hospitalizován na klinice.

11. 2. 2018 - Dnes večer jsme přijímali od městské policie v Jindřichově Hradci podvyživeného, dehydrovaného starého kocoura. Netváří se moc mile, ale jde nejspíš jen o to, že mu není moc dobře. Hned ráno jej vezmeme na vyšetření k veterinárnímu lékaři.