Drago zemřel


kocourek, cca 2-3 roky (nar. cca 2014-2015), KASTROVANÝ

Drago byl zvyklý žít ve společnosti dalších koček i pejsků v domku s přístupem domů i ven. Cizích lidí se zatím spíše straní, od nás se nechá pohladit, ale velký mazel to není. Určitě by byl rád za domeček se zahrádkou, kde by měl určitou volnost, ale i zázemí. Je čistotný.

Více fotografií naleznete zde.

21. 9. 2018 - Bohužel se kocourek rána nedočkal :-(

20. 9. 2018 - Dnes nám začal Dragouš odmítat jídlo a zežloutla mu kůže, proto jsme opět jeli na veterinu, kde druhý krevní rozbor ukázal, že se mu "rozpadá " krev a v podstatě všechny naměřené hodnoty byli hraniční :-( Takovou rychlou proměnu krevních výsledků nikdo nečekal a nevěstí nic dobrého. Kocourek tedy zůstal hospitalizován a pokud zvládne noc, zkusíme krevní transfuzi.

16. 9. 2018 - Jelikož Drago s chutí baští recovery pastu podávanou se stříkačky, byl propuštěn do domácí péče.

15. 9. 2018 - Drago celou dobu, co je u nás, naši společnost nevyhledává, ale poslední dobou jsme si všimli, že se mu zhoršila kvalita srsti a zhubl, proto jsme ho vzali na veterinu. Byl mu udělán krevní rozbor, kde se nezjistilo nic zásadního, krom toho, že někde v těle je zánět. Okamžitě dostal ATB a také kapačky, aby se doplnili tekutiny a výživa. 

30. 8. 2017 - Majitelka kocourků (Lucius, Drago) se dostala do situace, kdy se musí do konce měsíce vystěhovat. 4 kočičky a 3 pejsky se pokoušela umístit již nějakou dobu, ale bohužel o kočky zájem nebyl a tak 2 kočičí kluci putovali k nám. Oba byli rovnou vykastrováni.