Uskutečněné akce

27-28. 8. 2016 - Země Živitelka


Tak jsme opět vyrazili na výstaviště. Do auta jsme dokázali nacpat dva lidi, stánek, věci do stánku a ještě i pět psů :D. Počasí nám přálo a oba dva dny na výstavišti bylo krásně.

S námi na místo přijel pejsek Charlie, je to trochu přerostlý posera a tak si vyloženě tu tunu lidí a pohlazení od nich neužíval. Stále se zdržoval za stánkem, aby jej nebylo vidět a tiše čekal až už pojedeme zpátky domů. Hodně se lidem líbil, ale nikdo s vhodnými podmínkami pro něj se nenašel. Spolu s ním přijela na výstaviště i feneka Brituška. Brita k nám byla vrácena do péče po třech a půl letech jako nesamostatná fenka, která neustále štěká. Na výstavišti si to užívala, kvůli svému zbarvení zaujala velkou spoustu lidí a nakonec se pro ni jedni potenciální zájemci vrátili. Odjela tedy s nimi do nového domova k Jihlavě.

Dalším adeptem na umístění byl pejske Žeryk. Žeryček měl prozatím velkou smůlu, byl již dvakrát vrácen z adopce a stále čeká na ten pravý domov. Žerda se choval slušně, rád se nechal mazlit, ale celou dobu mu na místě nedaly spát kočičky, které byly vedle ve stánku u Kočky ČB. Bohužel svůj nový domov ani tentokrát nenašel.

Dalším pejskem nabízeným k adopci byl náš Radar. Radar byl k nám do péče také vrácen z důvodů štěkání v nepřítomnosti majitelky a stížností sousedů. Radárek se velmi lidem líbil, užíval si mazlení a hlazení a choval se velmi způsobně. Bohužel ani pro něj jsme nový domov nenašli.

Posledním pejskem, ale zároveň nejvštším číslem na výstavišti byl náš Demík. Demík je pole neorané, nic moc zatím neumí, ale miluje lidi a psy. Kolemjdoucím se hodně líbil, ale jeho neohrabané hubany a výjevy moc lidí nenadchlo :D. Pro Demíka jsme vybírali zájemce, kteří s ním budou něco dělat a dopilují základní výcvik - vhodní zájemci se bohužel na místě nenašli.

V neděli s námi na místě byly i některé naše kočičky - kočička Zani, kočička Marge a kocourek Bárt. Marge se nakonec povedlo svůj nový domov najít a odjela do Štěpánovic s mladou rodinou do domku se zahrádkou.

Chtěli bychom opět poděkovat pořadatelům akce za bezplatné poskytnutí plochy a možnost nabízet pejsky přímo na místě. Dále pak všem co nám přispěli nebo se u stánku zastavili. Dále pak všem holkám, které nám přišly pomoci s držením pejsků.

Těšíme se na další českobudějovickou akci a tou je podzimní Hobby.

Všechny fotografie z akce naleznete zde.