Uskutečněné akce

21-22. 5. 2016 - Hobby České Budějovice


Je tu květen a opět jarní Hobby České Budějovice. Jako vždy jedeme ve stejné sestavě - Cibela z.s., Animal-Rescue a Kočky ČB.

Bylo krásné počasí oba dva dny a tak si to pejsánci užívali jak se dalo. S námi na místě hledali nové domovy pejsek Žeryk a fenečka Meginka. Žeryk byl většinu času uchvácen kočičími svěřenci Animal-Rescue a Koček ČB a tak neměl ani moc času, věnovat se kolemjdoucím :D. Zato fenečka Megí si užívala každé pohlazení. Ani jednomu z nich se však nový domov nepodařilo najít.

V sobotu s námi na místě byla i fenečka Sára. Zaujala mnoho lidí a jeden pár o její adopci začal vážně uvažovat. Tento pátek by měli přijet se svým pejskem a pokud si sednou, pojede Sárinka do nového domova.

V neděli s námi pro změnu na výstaviště jela fenečka Ťapi. Ťapi sklízela neuvěřitelný úspěch, nakonec se pro ni vrátlili lidé, kteří již od Cibely jednu fenečku mají a Ťapi s nimi odjela do nového domova :).

Chtěli bychom poděkovat všem co se u našeho stánku zastavili a podpořili nás a velké díky patří i pořadatelům celé akce, kteří nám bezplatně poskytli místo pro stánek.

Více fotografií naleznete zde.