Uskutečněné akce

24. 4. 2016 - Mezinárodní výstava psů


Je tu duben a jako každoročně i mezinárodní výstava psů v ČB. Počasí ušlo a i přes počáteční problémy, kdy nás nechtěl hlídač pustit do areálu a řekl nám, ať si všechny věci včetně stánku odneseme v ruce, se vše vydařilo :)

S námi na výstaviště přijel pejsek Ferdík. Byl neuvěřitelně neodbytný a stále se kolemjdoucím vnucoval a s každým chtěl odcházet. I přes jeho snažení se mu však nový domov nepovedlo najít.

Parťačku mu na výstavišti dělala naše svěřenkyně Meginka (původně z útulku z Maršovic). Je to již starší dáma a tak si držela svou úroveň a po nikom neskákala, ale ráda se nechala pohladit a dostala občas od lidí i nějakou tu dobrůtku. Bohužel ani pro ni se nenašli ti praví páníčci.

Pejsci si však den užili, občas i zasvítilo sluníčko a lidí, kteři se u nich zastavili a pomazlili je, bylo hodně. Děkujeme všem kteří na naši činnost přispěli, zastavili se u našeho stánku, popovídali o problémech z psí tématiky a také samozřejmě děkujeme pořadatelům akce, za bezplatné poskytnutí plochy pro náš stánek.

Těšíme se na další akci - květnové Hobby.

Fotografie ve větším rozlišení naleznete zde.