• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

10. 9. 2017 - Sen zvířat


10. 9. 2017 jsme se v Praze Vinoři jako každoročně zúčastnili největší umisťovací výstavy Sen zvířat. S sebou jsme na místo vezli tři naše svěřence. Mladičkého křížence Vita, dvanáctiletého kříženečka Endyho a naši jezevčíkovitou stálici Žeryka. Počasí nám z prvu moc nepřálo, ale během dne se umoudřilo a tak jsme mohli v pohodě nabízet naše hafánky.

Velkému obdivu se těšil Vito, velký hodný kříženec, který se k nám po dvou letech vrátil z adopce. Nakonec se mu to povedlo a okouzlil jednu slečnu natolik, že si ho z akce odváděla domů. Jel bydlet do rodinného domu se zahradou :).

Naše stálice Žerda okouzlil také mnoho lidí, vždy však již měli doma nějaké zvíře, nebo chtěli pejska mladšího a tak s námi Žeryček z akce jel zase zpátky domů.

Endík, náš dvanáctiletý svěřenec, měl u lidí také velký úspěch. Na místě byli asi tři potenciální zájemci. Jedni z nich si ho vyhlédli hned při jejich příchodu. Nicméně pejsků k adopci bylo na místě opravdu dost a tak se šli podívat ještě dále. Několikrát se k našemu stánku vrátili, ale vždy se s Endíkem jen rozloučit. Nakonec při jejich odchodu rozhodli a přišli si pro něj - vše dobře zvážili a nedokázali již bez něj odejít a tak Endík odjel za novým lepším životem, o kterém se mu mohlo jen zdát, s maximální péčí a láskou, do domu s obrovskou zahradou.

Všichni máme obrovskou radost za naše hafánky, byla to povedená akce a jsme rádi, že další z našich řad jsou již v nových domovech :)

Děkujeme pořadatelům za pozvání i za hmotné dary, které se na konci akce rozdělovaly. Příští rok se zase těšíme.