• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Eva našla domov


kočička, narozena cca 11/2019, KASTROVANÁ (ev. číslo 2020/02/02)

Eva je potomkem "divokých" koček a svou nedůvěru k lidem si pořád nese s sebou. Lidský kontakt ráda nemá a neváhá ani seknout drápkem. Na záchůdek chodí předpisově, baští vše, ale lépe by jí bylo někde venku ideálně ještě s další kočičkou. Psy celkem toleruje, když jí nenaruší její prostor.

Více fotografií naleznete zde.

4. 6. 2020 - Sourozenci Eva s Adolfem odjeli společně do Hrdlořez, kde budou po navyknutí mít svou volnost a psí i kočičí kamarády.

11. 5. 2020 - Eva byla vykastrována. Čím je starší, tím více se nás straní a brání se kontaktu, takže ochočení nedáváme šanci :-(

08. 03. 2020 - Koťata jsou pořád opatrná na lidský kontakt, nevyžadují ho, ale ošetřit se nechají, ale vždy syčí (hlavně Eva, ta se neboji ani seknout drápkem). Na záchůdek chodí předpisově, baští vše, ale lépe by jim bylo někde venku. Psy celkem toleruji, když jim nenaruší jejich prostor.

11. 2. 2020 - Dnes jsme přijali do péče 2 kočičí sourozence z Chlumu u Třeboně. Narodili se kočičce, která přišla o majitele a žije venku v Chlumu. Paní, co ji a její další odrostlá koťata krmí, se je pokusí odchytat na kastrace a časem snad přijmeme i další jedince z této lokality.
Kočička má jedno oko ve špatném stavu, ale věříme, že pravidelným kapáním se brzy uzdraví.