• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Pěkná našla domov


kočka, cca 6 měsíců (nar. cca 2/2019), KASTROVANÁ, (ev. číslo 2019/06/08)

Kočička byla nalezena koncem června 2019 v Jindřichově Hradci se zlomenou nohou - již je po operaci, v nožičce měla hřeb, ale ten již má také vyndaný a noha krásně srostla, takže již není třeba žádná operace a na kočičce by to nikdo nepoznal :-)

Pěkná, jak byla kočička pojmenována, je nejen pěkná, ale i strašně milá a hodná kočička. I se zlomenou nohou vesele vrněla, hrála si a mazlila se. Prostě poklad :-) Je zvyklá na kočičky i pejsky a ráda se pomazlí i s dětmi. Je čistotná.

Více fotografií naleznete zde.

6. 9. 2019 - Pěkná odjela do rodiny s malými dětmi do domku v Blažejově.

16. 8. 2019 - Dnes byl vyndán kovový hřeb a kočička byla rovnou vykastrována.

9. 7. 2019 - Rána se hezky zahojila, dnes byly vyndány stehy a nožička zkontrolována. Za cca 6-7 týdnů po operaci je třeba udělat kontrolní RTG a za pár měsíců bude nutné vyndat i kovový hřeb.

26. 6. 2019 - Zlomenina stehenní kosti je cca měsíc stará, částečně se již začala hojit, ale bohužel byla dislokovaná (části kosti, které by měli být přímo u sebe aby dobře srostli se oddělili skoro o 1,5 cm), proto bylo nutné nožičku opravit :-) Kočička dostala do nohy hřeb a kosti se narovnali na správné místo.

25. 6. 2019 - Kočičku jsme přijali od paní z domova důchodců v Jindřichově Hradci, která se jí dočasně ujala od nálezců, kteří nevěděli, kam s ní. Kočička kulhá a proto jsme s ní jeli hned na RTG. Ukázalo se že má zlomenou stehenní kost, proto zůstala hospitalizovana na klinice a zítra ji prohlédne veterinář specializující se na ortopedii.