• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Spark našel domov


kocourek, 2 roky (narozen cca v půlce května 2017), KASTROVANÝ

Spark je kocour, který lidi moc nepotřebuje, nechá se pohladit a dokonce i zavrní, ale musí sám chtít a mít náladu a to se stává jen zřídka. Na svoje lidi si zvyká hodně dlouho. Spark je čistotný (krásně chodí na kočkolit), krásně baští, má rád společnost ostatních koček. Trpělivé rodině bude věrným kamarádem, kterého nikdo neodloudí ani za mlsku :-)

Více fotografií naleznete zde.

17. 6. 2019 - Číča se Sparkem odjeli společně do nového domova do Staré Hlíny, kde budou mít volnost ale i zázemí a lidi na pohlazení, pokud o to budou stát, což by jim mohlo vyhovovat.

12. 11. 2018 - Kocourek Spark se vrací z adopce spolu s kočičí kamarádkou, pro kterou byl jako kamarád adoptován. Majitel se bohužel o kočičky nemůže již ze zdravotních důvodů starat :-(

4. 10. 2018 - Spark je po více než roce u nás konečně doma. Bude bydlet v Radouňce a bude mít k dispozici celý dům, i zahradu a kočičí společnost.  

26. 1. 2018 - Spark byl vykastrován.

2. 9. 2017 - Přes špatný start do života a zdravotní koťátkovské potíže se ze Sparkyho vyklubal pořádny macek :-) Je to urostlé koťátko, které se lidí straní, ale když si ho ulovíte, nechá se pomazlit i pochovat.

5. 7. 2017 - Dnes jsme do péče přijali 3 koťátka z pražské nemocnice. Jsou dost hubená, tak uvidíme, jak a co vůbec budou baštit.