• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Kubajz našel domov


kocour, 10 let, KASTROVANÝ

Kubajz není nejmladší kocourek, ale je moc hodný, trpělivý a velikánský mazel. Musel si hodně vytrpět, jelikož při příjmu vážil pouhých 1,9 kg, byl kost a kůže, byl silně dehydrovaný, má pár starých špatně srostlých zlomenin žeber. Přesto je to velice milý a vděčný kočičák, užívá si dostatek jídla a hlavně i klidu. Na kočičí záchod chodí a společnost ostatních kočiček mu vůbec nečiní problém.

Více fotografií naleznete zde.

21. 1. 2017 - Kubajz odjel bydlet do baráčku do obce Rohy na Třebíčsko. Společnost mu dube dělat siamská kočička a 2 pejsci.

30. 8. 2016 - Kubajz byl vykastrován.

6. 8. 2016 - Kocourek je již bez léků a pěkně baští.

26. 7. 2016 - Kocourka jsme si převezli do depozita. Bude brát ATB a pomalu budeme rozkrmovat. Chuť k jídlu má velikou, ale musíme být s jídlem opatrní, aby to oslabené tělo zvládlo.

24. 7. 2016 - Dnes nám volali cyklisté od Třeboně, že našli v lese velmi špatně vypadající kočičku. Díky bohu to byli lidé velice hodní a tak pán jel na kole pro auto a paní čekala asi hodinu v lese s cizí kočičkou. Nakonec ji naložili a odvezli rovnou k našim veterinárním lékařům. Moc těmto hodným lidem děkujeme za pomoc.

Kocourek si musel hodně vytrpět, jelikož při příjmu vážil pouhých 1,9 kg, byl kost a kůže, byl silně dehydrovaný, má pár starých špatně srostlých zlomenin žeber. Dostal léky, kapačku a najíst a uvidíme, jak se nám bude zotavovat.