• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Luna zemřela


kočka, 5 let (nar. cca 2013), KASTROVANÁ

Luna je hodná kočička, byla zvyklá žít venku s přístupem i domů. S ostatními kočičkami je nekonfliktní. K cizím lidem se hned nehrne, ale po zvyknutí se ráda pomazlí i pochová. Je zvyklá i na přítomnost psů a malých dětí.

Bohužel trpí chronickou rýmou, to znamená, že má horší imunitu, ale její stav není nikterak tragický. Občas si kýchne, občas jí z nosíku vyletí "nudle", ale stav je poměrně stabilizovaný a kočička baští a je v kondici. Samozřejmě by byla vhodnější do prostředí, kde nebude moc kočiček, protože to nepřidá její imunitě a je dobré imunitu podpořit i některým z preparátů k tomu určených.

Kontakt pro zájemce - 608 120 840 (Jindřichův Hradec)

Více fotografií naleznete zde.

27. 5. 2018 - Luna poslední dobou hubla, i když baštila a dnes bohužel zemřela aniž by se dočkala nového domova. Strávila u nás 2 roky, v podstatě celou dobu jí trápili mírné zdravotní obtíže a i když se nového domova nedočkala, věříme, že u nás byla šťastná. 

13. 6. 2017 - Luna trochu hubne, nemá chuť k jídlu, ačkoli se jí snažíme podstrojovat. Proto jsme ji vzali na vyšetření, byli jí udělány krve, RTG a sono. Krve jsou v pořádku, RTG také, jen sono ukázalo trochu zesílenou střevní stěnu. Dostala tedy na 14 dní ATB a je na gastroinstestinální dietě. Snad se brzy dá do pořádku.

6. 6. 2016 - Luna byla vykastrována.

2. 6. 2016 - Kočičky Lunu, Keiko a Polku jsme přijali od lidí, kteří již nezvládají péči o cca 18 kočiček. Postupně je budeme přijímat a dávat do adopce. U bývalých majitelů ji pokousal cizí pes a tak se jich dost bojí.